Контроль якості: (067) 513-14-36, (045 96) 45-488
Прийом замовлень:(044) 228-40-48, (044) 228-48-40
  • Власне приготування напівфабрикатів та начинок

  • Обладнання Українського, Європейського та Американського виробництва

  • Власна лабораторія

Обладнання

  • Gostol

    Словенія

  • Miniroll

    Німеччина

  • Revent

    Швеція

  • Diosna

    Німеччина

  • КРАЯНЫ

    Україна

  • G&F

    США

  • PS Mako

    США

  • Hartman

    США

ТОВ "Перший столичний хлібозавод" - перший та єдиний в Україні, що побудований згідно з останніми розробками в хлібобулочній промисловості. Лінії оснащено обладнанням лише провідних фірм.

Лабораторія

Контроль якості проходить на всіх етапах створення продукту.
Всього їх 3: сировина, напівфабрикати, готовий продукт.
Ознайомтесь з усіма процесами контролю нижче:

Сировина

Вся сировина, що потрапляє на завод, проходить перевірку якості у спеціалізованій лабораторії. Борошно, наприклад, ми перевіряємо на білизну, число падіння та інші показники, які впливають на якість кінцевого продукту.

Напівфабрикати

Напівфабрикати перевіряють на правильність концентрації виготовлених розчинів, масу шматків тіста, якість напівфабрикатів, співвідношення встановлених робочих рецептур, та параметрів технологічного процесу. Важливий кожен крок у створенні справді якісного продукту.

Готова продукція

Готову продукцію в лабораторії досліджують за кольором, поверхнею, шкоринкою, вагою, висотою, довжиною виробу; внутрішніми властивостями (вогкість, кислотність, пористість). Тому Ви щожня насолоджуєтесь однаково якісною випічкою, що має однакові властивості.